No. |
Judul |
Nama |
Tahun |
1 |
Pengembangan Produk dengan Metode Quality Function Deployment (QFD) |
- Muhammad Rikza Hassan,
- M Amin Syukron,
- Melinska Ayu Febrianti,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2020 |
2 |
Adoption of e-Business: A Systematic Literature Review |
- Melinska Ayu Febrianti,
- Gisya Amanda Yudhistira,
- Qurtubi, S.T., M.T.
- Prof. Dr. Ir. Elisa Kusrini, M.T.
|
2020 |
3 |
Implementasi Metode 6S untuk Perbaikan Area Kerja Bengkel XYZ |
- Hersa Ajeng Priska,
- Gisya Amanda Yudhistira,
- Melinska Ayu Febrianti,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2020 |
4 |
Perbaikan Alat Pempih Melinjo untuk Proses Produksi Emping |
- Melinska Ayu Febrianti,
- Hersa Ajeng Priska,
- Gisya Amanda Yudhistira,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2020 |
5 |
Optimasi Jumlah Produksi Produk Semi-Perishable Menggunakan Metode Newsboy Problem |
- Rian Dwi Andika M. Zen,
- Roaida Yanti,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2020 |
6 |
Perkembangan Penelitian Metode AHP SWOT: Studi Pendahuluan |
- Rian Dwi Andika M. Zen,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2019 |
7 |
Analysis of product quality control using six sigma method |
- Bella Azis Dewanti Putri,
- Qurtubi, S.T., M.T.
- Dr. Dwi Handayani, S.T., M.Sc.
|
2019 |
8 |
Supplier selection and determination of quantity of raw material orders using analytical hierarchy process (AHP) and linear programming: A preliminary study |
- Dr. Dwi Handayani, S.T., M.Sc.
- Qurtubi, S.T., M.T.
- M. Fakhruddin Alfaris,
|
2019 |
9 |
The reduction of waste on pile production process using value stream analysis tool (VALSAT) method |
- Mega Fatma Septiani,
- Qurtubi, S.T., M.T.
- Vembri Noor Helia, S.T., M.T.
|
2019 |
10 |
Improvement of storage system upright piano cabinet using class based storage |
- Syayid Lukman Alfarokhi,
- Qurtubi, S.T., M.T.
- Suci Miranda, S.T., M.Sc.
|
2019 |
11 |
Priority Proposal in Selecting Fresh Fruit Bunch Suppliers Using Analytical Hierarchy Process (AHP) and Weighted Scoring Model |
- M Fakhruddin Alfaris,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2019 |
12 |
Research in Islamic Marketing and Promotion: Issues and Area Development |
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2019 |
13 |
Perencanaan Pengendalian Bahan Baku Katun Menggunakan Metode Economic Order Quantity (EOQ) Studi Kasus di PT ABC |
- Drs. R Abdul Djalal, M.M.
- Wiwit Fahar Pangesti,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2017 |
14 |
Pengukuran Kinerja pada Industri Makanan Menggunakan Metode Balanced Scorecard Berdasarkan Konsep Halal |
- Harwati, S.T., M.T.
- Aliefia Putri Prasetyanti,
- Qurtubi, S.T., M.T.
|
2017 |
15 |
Konsep Dasar Logistik Halal dan Rantai Pasok Halal |
- Qurtubi, S.T., M.T.
- Harwati, S.T., M.T.
|
2017 |
16 |
Research in Halal Logistics and Halal Supply Chain: Issue and Area Development |
- Qurtubi, S.T., M.T.
- Prof. Dr. Ir. Elisa Kusrini, M.T.
|
2017 |