| No. | 
						Judul | 
						Nama | 
						Tahun | 
					
					
						| 1 | 
						Pengembangan Produk dengan Metode Quality Function Deployment (QFD) | 
						- Muhammad Rikza Hassan,
 - M Amin Syukron,
 - Melinska Ayu Febrianti,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2020 | 
					
					
						| 2 | 
						Adoption of e-Business: A Systematic Literature Review | 
						- Melinska Ayu Febrianti,
 - Gisya Amanda Yudhistira,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 - Prof. Dr. Ir. Elisa Kusrini, M.T.
 
  | 
						2020 | 
					
					
						| 3 | 
						Implementasi Metode 6S untuk Perbaikan Area Kerja Bengkel XYZ | 
						- Hersa Ajeng Priska,
 - Gisya Amanda Yudhistira,
 - Melinska Ayu Febrianti,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2020 | 
					
					
						| 4 | 
						Perbaikan Alat Pempih Melinjo untuk Proses Produksi Emping | 
						- Melinska Ayu Febrianti,
 - Hersa Ajeng Priska,
 - Gisya Amanda Yudhistira,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2020 | 
					
					
						| 5 | 
						Optimasi Jumlah Produksi Produk Semi-Perishable Menggunakan Metode Newsboy Problem | 
						- Rian Dwi Andika M. Zen,
 - Roaida Yanti,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2020 | 
					
					
						| 6 | 
						Perkembangan Penelitian Metode AHP SWOT: Studi Pendahuluan | 
						- Rian Dwi Andika M. Zen,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 7 | 
						Analysis of product quality control using six sigma method | 
						- Bella Azis Dewanti Putri,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 - Dr. Dwi Handayani, S.T., M.Sc.
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 8 | 
						Supplier selection and determination of quantity of raw material orders using analytical hierarchy process (AHP) and linear programming: A preliminary study | 
						- Dr. Dwi Handayani, S.T., M.Sc.
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 - M. Fakhruddin Alfaris,
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 9 | 
						The reduction of waste on pile production process using value stream analysis tool (VALSAT) method | 
						- Mega Fatma Septiani,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 - Vembri Noor Helia, S.T., M.T.
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 10 | 
						Improvement of storage system upright piano cabinet using class based storage | 
						- Syayid Lukman Alfarokhi,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 - Suci Miranda, S.T., M.Sc.
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 11 | 
						Priority Proposal in Selecting Fresh Fruit Bunch Suppliers Using Analytical Hierarchy Process (AHP) and Weighted Scoring Model | 
						- M Fakhruddin Alfaris,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 12 | 
						Research in Islamic Marketing and Promotion: Issues and Area Development | 
						- Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2019 | 
					
					
						| 13 | 
						Perencanaan Pengendalian Bahan Baku Katun Menggunakan Metode Economic Order Quantity (EOQ) Studi Kasus di PT ABC | 
						- Drs. R Abdul Djalal, M.M.
 - Wiwit Fahar Pangesti,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2017 | 
					
					
						| 14 | 
						Pengukuran Kinerja pada Industri Makanan Menggunakan Metode Balanced Scorecard Berdasarkan Konsep Halal | 
						- Harwati, S.T., M.T.
 - Aliefia Putri Prasetyanti,
 - Qurtubi, S.T., M.T.
 
  | 
						2017 | 
					
					
						| 15 | 
						Konsep Dasar Logistik Halal dan Rantai Pasok Halal | 
						- Qurtubi, S.T., M.T.
 - Harwati, S.T., M.T.
 
  | 
						2017 | 
					
					
						| 16 | 
						Research in Halal Logistics and Halal Supply Chain:  Issue and Area Development | 
						- Qurtubi, S.T., M.T.
 - Prof. Dr. Ir. Elisa Kusrini, M.T.
 
  | 
						2017 |